Nina har tatt fantastiske bilder for oss. Hun har fanget stemningen på bryllupsdagen vår, slik at vi kan gjenoppleve den igjen og igjen. Hun fikk tatt bilder som omfattet alle de viktige tingene for oss, selv de som vi ikke visste var viktige selv. Dette fikk hun til mens hun gikk usynlig rundt oss og de andre gjestene. Vi valgte Nina da vi opplevde at hun så oss, og var opptatt av oss som brudepar. Hun har klart å uttrykke vår dag slik vi husker den, slik vi kan se hun har gjort med mange andres. Vi kan varmt anbefale Nina
— Henriette og Kristian
Tusen takk for all hjelp til fotografering i bryllupet vårt. Bildene ble kjempefine. Du er imøtekommende, hyggelig og fikk oss til å slappe av foran kamera.
— Rune & Elena
Dear Nina, the pictures are great. Thanks again for all your hard working.
— Angela & Kjell
Takk for de kjempefine bildene og for selve dagen. Vi har fått mange positive tilbakemeldelser på at du var så sprudlende og avslappet. Akkurat det vi ønsket oss :)
— Susanna & Graham
Tusen takk for at du ville være vår bryllupsfotograf! Du fikk oss som vanligvis ikke er så komfortable foran kameraet til å synes det faktisk var litt gøy.
— Jørgen & Tone