“Rask, effektiv og fikk tatt riktige bilder for vår Grønt Punkt kampanje. Flink til å samarbeide med resten av filmproduksjonsteamet slik at film og fotoopptak gikk som hånd i hanske.”
Marius Alexander Wold, Alexander Reklamebyrå

“Norsk Alpakka har samarbeidet med Nina flere ganger. Vi er kjempefornøyd med at hun tar utfordringer er impulsiv positiv og ikke minst kjempeblid. Hun leverer!”
Anne Line Nubberud v/ Norsk Alpakka

“Da vi skulle sette opp våre nettsider ba vi Nina om å ta bilder av de ansatte. Hun tok oppgaven med et smil og endringer i location på strak arm. Nina har en åpen og inkluderede stil og er veldig enkel å samarbeide med. Det er tydelig at hun ønsker fornøyde kunder og det får hun.”
Viken Filmsenter

“Godt blikk og godt humør! Samarbeidet med Nina Holtan var behagelig og effektivt, og resultatet ble som vi ønsket.”
John Eckhoff, NAV Buskerud

“Vi i utviklingsavdelingen i Buskerud fylkeskommune har samarbeidet med Nina Holtan om bilder til to av våre strategi- og handlingsplaner. Vi opplever at Nina går engasjert til verks, viser stor forståelse for vårt oppdrag, presenterer oss for en rekke ulike alternativer, og leverer svært gode resultater innenfor de eksisterende rammene.”
Tone Østerdal, Buskerud fylkeskommune

Nina er en dyktig fotograf. Hun har en egen evne til å forstå hvordan du vil ha det, slik at bildene blir akkurat slik du hadde tenkt. Jeg elsker bildene mine som Nina har fotografert.
— Renate Skogly, syltetøymaker
Nina er en person det er lett å like! Hennes stå på evne, gode humør, positive energi og evnen til å aldri gi seg før kunden er fornøyd. (Nina er en perfeksjonist) gjør at jeg lett kan anbefale Nina videre til andre.
— Kunstner Heidi Helland-Hansen